Chrisal

"Chrisal is reeds meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van producten voor duurzame reiniging en verzorging van mens, dier en hun omgeving."

"Het langdurige gebruik van antibiotica, ontsmettingsmiddelen en andere schadelijke chemische stoffen (zoals chloor) heeft geleid tot de ontwikkeling van multiresistente superbacteriën. De werking van deze stoffen is op dit moment niet meer in staat om ons de nodige veiligheid en hygiëne te garanderen. Bovendien zijn ze een ware aanslag op het milieu.

Chrisal ontwikkelde een gamma reiniging- en verzorgingsproducten op basis van levende goede bacteriën, ook wel probiotica genoemd. Tijdens en na de reiniging of verzorging zullen de probiotica op het oppervlak alle vuil verwijderen dat zodoende niet meer als voedingsbron kan dienen voor schadelijke kiemen. Hierdoor wordt de microflora op oppervlakken omgevormd tot een onschadelijke variant, met een sterk verlaagd risico op ziektekiemen en andere nadelige micro-organismen (zoals vormers van slechte geur). Doordat de probiotische producten geen enkele directe afdoding van andere micro-organismen doen, is er ook geen opbouw van resistentie. Bovendien zijn de probiotica 100% natuurlijk en dragen ze bij aan het milieu door het stimuleren van afvalwaterzuivering.

Na meer dan 10 jaar klinisch onderzoek in verschillende internationale universitaire ziekenhuizen, heeft Chrisal aangetoond dat probiotische hygiëne voor mens en dier de enige duurzame oplossing is. Ook het zeer gerespecteerde Artis in Amsterdam koos ervoor om de dierenverblijven met de probiotische producten van Chrisal te reinigen. De start van Micropia was voor Chrisal de perfecte gelegenheid om onze revolutionaire technologie aan het grote publiek voor te stellen.

De ISO9001 en EU Ecolabel certificering maken van Chrisal een waardige en hoogkwalitatieve partner voor wie op zoek is naar betrouwbare en duurzame hygiëne. Voor meer uitleg over deze technologie en een volledig productoverzicht kan u terecht op de website van Chrisal ."