Combineer je bezoek

Met je klas ben je in ongeveer anderhalf uur op avontuur in Micropia. Maak er meteen een hele dag uit van en combineer je schoolbezoek aan Micropia met een wandeling door het ARTIS-Park. Ook hiervoor zijn verschillende lessen en werkbladen beschikbaar.

Lesmateriaal ARTIS

Maak kennis met met kleine zoogdieren en insecten, reis door de ruimte of volg een les van een ARTIS-docent in de historische Collegezaal. Van kinderen uit groep 1 tot studenten van verschillende opleidingen, elke dag komen er mensen naar ARTIS om te leren over de natuur. ARTIS biedt een uitgebreid programma aan voor onderwijs, met gratis lessen en werkbladen.

lesmateriaal

Voordelige combinatietarieven

Voor het onderwijs zijn er zeer voordelige tarieven voor een combinatiebezoek, mits je je schoolbezoek van tevoren aanmeldt. Voor dit schooljaar meld je je (combinatie)bezoek aan via het onderwijsboekingsysteem van Micropia.

boek direct

Micropia € 5,- p.p.
Micropia & ARTIS € 11,50 p.p.
Micropia & ARTIS met onderwijskaart* € 9,50 p.p.

​* Voor scholen uit Noord-Holland is het mogelijk om een onderwijskaart  voor ARTIS aan te vragen. De onderwijskaart wordt mogelijk gemaakt door een speciale subsidie van de provincie. Deze subsidie maakt het ARTIS mogelijk om korting aan te bieden aan de scholen.