Toegangsprijzen

Toegangskaarten zijn ook gemakkelijk online te bestellen en direct te betalen met iDeal, Mastercard of Visa. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven.

  Micropia    Micropia & ARTIS
Normaal
(10+ jaar)
€ 15,00 € 29,50**
Jeugd
(3 t/m 9 jaar)*
€ 13,00 € 25,50**
0 t/m 2 jaar* gratis gratis
Museum­kaart gratis niet geldig
Studenten­tarief*** € 7,50 n.v.t.
Onderwijs­tarief*** € 5,00 € 11,00
€ 9,00 (met onderwijskaart)
Zorg­tarief*** € 5,00 € 8,50

koop kaartjes met korting


*Adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar

**Als je het combiticket Micropia & ARTIS  online koopt ontvang je € 2,- korting op het toegangskaartje. Bij een kaartje voor Micropia krijg je online € 1,- korting.

***Studententarief
Micropia hanteert een studententarief van € 7,50 per persoon. Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart). Als je in het buitenland studeert, neem dan je buitenlandse collegekaart mee. Studententoegangsbewijzen kunnen niet online besteld worden, maar alleen aan de kassa worden gekocht.

***Onderwijstarief
Alle onderwijsinstellingen kunnen gebruikmaken van het onderwijstarief. Voor onderwijsinstellingen uit Noord-Holland die in het bezit zijn van een onderwijskaart, gelden nog voordeligere tarieven (toegang tot ARTIS voor € 4,00* per leerling). Kijk op artis.nl  voor meer informatie over de onderwijskaart.

***Zorgtarief
Om gebruik te maken van het zorgtarief is een zorgkaart nodig.

voorwaarden zorgkaart