Micropia valt in de prijzen

– apr 7, 2015

Werd het museum over microben eerder genomineerd als een van de vijf beste musea ter wereld, nu heeft ook de reclamecampagne ‘ontmoet je microben’ twee bronzen ADCN Lampen 2015 gewonnen.

ontmoet je microben

De Art Directors Club Nederland (ADCN) beloont de campagne ‘ ontmoet je microben ’ waarin te zien is hoe ieder mens anderhalve kilo microben met zich meedraagt. Het gaat om twee bronzen ADCN Lampen in de categorieën Film en Outdoor. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de ADCN Lampen in het Amsterdamse Paradiso, waar de ADCN reclamebureaus beloont voor hun creativiteit en vakmanschap. Het concept en de art direction van de Microbenman is van Christian Borstlap, in samenwerking met reclamebureau Dawn .

Nationale en internationale bezoekers kunnen in Micropia met speciaal ontwikkelde 3D-kijkers zien hoe levende microben bewegen, eten en zich voortplanten onder de meest barre omstandigheden. Door een bodyscan leren zij ook hun eigen micro-organismen kennen, waarna ze waarschijnlijk nooit meer hetzelfde naar zichzelf en de wereld zullen kijken.

Dacht je dat je alleen was?