None

10.000e bezoeker voor de ARTIS-Micropia Experience in Delft

– nov 8, 2019

Vandaag had DSM nog meer te vieren dan hun 150-jarig bestaan. In de pop-up Micropia Experience “Klein Leven, Grote Impact: Microben bepalen onze wereld” werd vandaag de 10.000e bezoeker verwelkomd. Deze bezoeker kreeg vanwege deze mijlpaal onder andere een rondleiding aangeboden van hoofd Micropia Jasper Buikx. Daarnaast ontving hij een hotelovernachting in Amsterdam en een privé-rondleiding door ARTIS en Micropia.

Op 4 september presenteerde ARTIS-Micropia en DSM in het kader van 150 jaar biotechnologische innovaties, de ARTIS-Micropia Experience. Deze tijdelijke tentoonstelling is speciaal ontwikkeld door DSM en Micropia, waar al vijf jaar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Dit is voor het eerst dat deze unieke ervaring ook buiten Micropia te zien is.

De Micropia Experience in Delft maakt de onzichtbare wereld van microbiologie zichtbaar, met speciale aandacht voor de biotechnologie. Bezoekers ontdekken welke rol microben sinds hun ontstaan (zo’n 3,5 miljard jaar geleden) spelen op aarde, en hoe ze in de biotechnologie, onder andere door DSM, worden gebruikt om producten en processen te verbeteren en te verduurzamen.

Het experience center waar bezoekers ook de geschiedenis van de vestiging van DSM in Delft kunnen beleven is nog tot en met 15 december 2019 gratis te bezoeken voor publiek. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de experience geopend van 10.30-16.30 uur. Kijk voor meer informatie voor je bezoek op www.150jaargist.nl