Boek je bezoek

Het is weer mogelijk om een schoolbezoek aan ARTIS-Micropia te boeken voor het nieuwe schooljaar.

Voor het schooljaar 2020/2021 kunnen starttijden worden gereserveerd voor bezoek. Starttijden zijn alleen online te reserveren in de ochtenden: om 9.00 en 10.00. Er geldt een maximum aantal leerlingen per tijdslot van 80 inclusief begeleiding. Aan docenten wordt verzocht de leerlingen te alle tijde te verzamelen en op te halen vanaf het ARTIS-parkeerterrein. Nadat de docent zich heeft gemeld bij de ARTIS-kassa mogen de leerlingen hun route vervolgen naar Micropia.

Maatregelen in Micropia 

Naast de verplichte starttijd en de verzamelplaats op het ARTIS-parkeerterrein, zijn er in Micropia nog meer maatregelen genomen. De ingang van Micropia bevindt zich op dit moment aan de Plantage Kerklaan en er is een aangepaste route in het museum.

Praktische info 

Alle praktische info zoals tarieven, tijden en voorbereiding vind je hier:  prijzen, tijden en tips.

Hoe maak ik een reservering?

Maak een reservering voor het schoolbezoek via: 

bezoek reserveren

Selecteer een datum en starttijd. Er zijn een beperkt aantal starttijden beschikbaar voor schoolbezoek. Er mogen maximaal 80 personen (leerlingen inclusief begeleiding) naar binnen per starttijd. Het is alleen mogelijk om een starttijd voor schoolbezoek te reserveren om 9.00 en 10.00 uur. 

Geef bij de boeking aan of er interesse is in het gebruik van gratis lesmateriaal of het volgen van een les. Na de boeking ontvang je een bevestigingsmail met de starttijd en datum. Na aankomst verzamelen de leerlingen zich op de ARTIS-parkeerplaats. De begeleider kan zich op vertoon van de uitgeprinte bevestigingsmail melden bij de ARTIS-host voor instructies en controle voor factuur. De leerlingen kunnen als dat gebeurd is direct naar binnen. 

Het is niet mogelijk extra leerlingen mee te nemen op de dag zelf vanwege de beperking van het maximale aantal bezoekers in ARTIS-Micropia.

Combibezoek ARTIS

Het is mogelijk om een schoolbezoek aan Micropia voordelig te combineren met een bezoek aan ARTIS. Voeg hiervoor aan het einde van de boeking een 'nieuwe groep' toe voor een ARTIS bezoek. 

Waar kan ik zelf rekening mee houden?

ARTIS-Micropia volgt het beleid van de RIVM. Blijf thuis als je tot de risicogroep behoort of verkoudheidsklachten hebt. Kom met de fiets, schoolbus, lopend of met openbaar vervoer. Schoolbussen mogen gratis op het ARTIS-terrein parkeren. Houd in het museum minimaal 1,5 meter afstand tot medewerkers.