Boek je bezoek

Beleef ARTIS in je eigen woonkamer of ontdek de leerzame omgeving van ARTIS in het park. 

Scholen kunnen starttijden reserveren voor een bezoek aan Micropia. Starttijden zijn alleen online te reserveren in de ochtenden: om 9.30 en 11.00. Er geldt een maximum aantal leerlingen per tijdslot van 80 inclusief begeleiding. Aan docenten wordt verzocht de leerlingen te alle tijde te verzamelen en op te halen vanaf het ARTIS-parkeerterrein. Nadat de docent zich heeft gemeld bij de ARTIS-kassa mogen de leerlingen hun route vervolgen naar Micropia.

Praktische info 

Alle praktische info zoals tarieven, tijden en voorbereiding vind je hier:  prijzen, tijden en tips.

Hoe maak ik een reservering?

Maak een reservering voor het schoolbezoek via: 

bezoek reserveren

Selecteer een datum en starttijd. Er zijn een beperkt aantal starttijden beschikbaar voor schoolbezoek. Er mogen maximaal 80 personen (leerlingen inclusief begeleiding) naar binnen per starttijd. Het is alleen mogelijk om een starttijd voor schoolbezoek te reserveren om 9.30 en 11.00 uur. 

Na de boeking ontvang je een bevestigingsmail met de starttijd en datum. Na aankomst verzamelen de leerlingen zich op de ARTIS-parkeerplaats. De begeleider kan zich op vertoon van de uitgeprinte bevestigingsmail melden bij de ARTIS-host voor instructies en controle voor factuur. De leerlingen kunnen als dat gebeurd is direct naar binnen.

Combibezoek ARTIS

Het is mogelijk om een schoolbezoek aan Micropia voordelig te combineren met een bezoek aan ARTIS.