Huize Welgelegen

Ervaar ARTIS dag en nacht.

Wandel onder de bomen, geniet van het erfgoed, reis naar de sterren en breng de nacht door in een karakteristiek 18de-eeuws huis in hartje Amsterdam. In slaap vallen met het geluid van huilende wolven en wakker worden met zingende gibbons is een ervaring om nooit te vergeten. Het kan in Huize Welgelegen, aan de rand van ARTIS.

Huize Welgelegen is een authentiek, deels houten huis met een centraal gelegen gang, verschillende opkamers, een grote woonkeuken en verschillende slaapkamers. Erachter ligt een tuin die deel is van het ARTIS-Park. Verschillende medewerkers van ARTIS woonden er, onder wie de bekende A.F.J. Portielje. Dat alles maakt het een zeer sfeervol huis, midden in de stad. Hartje Amsterdam, maar in de boezem van natuur. Maak een droom waar en ervaar ARTIS bij dag en nacht.

Mogelijkheden

Huize Welgelegen is onder meer geschikt voor overnachten en vergaderen.

Mogelijkheden Huize Welgelegen  
Overnachten 6 personen
Vergaderen 10 personen

Tarieven overnachten

Onderstaande prijs is inclusief ontbijt, toegang tot ARTIS en Micropia, en parkeren op het ARTIS-parkeerterrein. Neem voor meer informatie of om te reserveren contact met ons op.

020 52 33 584
evenementen@micropia.nl

Tarieven per nacht*  
2 personen € 600,00
4 personen € 800,00
6 personen € 1.000,00

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW (6%) en toeristenbelasting (6%). 

Vergaderen

Wilt u Huize Welgelegen reserveren voor een vergadering? Neem dan voor meer informatie en de tarieven contact met ons op.

020 52 33 584
evenementen@micropia.nl

None

Een van de opkamers in Huize Welgelegen.

None

De vergaderkamer van Huize Welgelegen.

None

Wakker worden bij geluiden uit het ARTIS-Park.

None

De achtertuin van Huize Welgelegen aan parkzijde van ARTIS.