VWR

"Door de distributie van uitgebreide en gevarieerde productlijnen aan belangrijke farmaceutische en life science bedrijven als ook aan de industrie, overheidsinstellingen, de gezondheidssector en het onderwijs, draagt VWR over de hele wereld bij aan de vooruitgang van cruciaal wetenschappelijk onderzoek."

"Bij VWR kiest de klant uit een volledig assortiment aan eersteklasproducten, zoals chemicaliën, meubilair, apparatuur, kleding en verbruiksartikelen van een grote groep toonaangevende wetenschappelijke fabrikanten. Zo bieden we alle hulpmiddelen die nodig zijn voor succesvol laboratoriumonderzoek.

Met 160 jaar ervaring in de markt, biedt VWR klanten ondersteuning door kracht, visie en innovatie te combineren met een gedegen distributienetwerk dat duizenden gespecialiseerde laboratoria en instellingen over de hele wereld bereikt. VWR doet meer dan alleen het leveren van producten: het draagt bij aan de vooruitgang van het meest cruciale onderzoek ter wereld. Het benutten van de VWR expertise op het gebied van supply chain en logistieke diensten geeft klanten de gelegenheid zich volledig te concentreren op hun eigen specifieke kennisgebieden. VWR helpt gespecialiseerde researchlocaties en laboratoria zo efficiënt mogelijk te werken. Dit omvat het beheer van inkoopprocessen tot de integratie van supply chains.

VWR heeft wereldwijd 8.000 werknemers in 35 landen die werken aan het stroomlijnen van de wijze waarop onderzoekers in Noord-Amerika, Europa en Azië hun voorraadbeheer en het onderhoud van hun laboratoriummateriaal regelen. Aanvullend steunt VWR haar klanten door het bieden van on-site service, voorraadbeheer, aankoop van producten, integratie van bevoorradingssystemen en technische service.

Ons marktaandeel wereldwijd breidt zich voortdurend uit. We houden vast aan het principe dat klanten kunnen profiteren van de toegankelijkheid en vertrouwdheid van lokale verkoopteams.

VWR draagt ertoe bij dat haar klanten in de hedendaagse economie zich kunnen blijven richten op toename van productiviteit en vermindering van kosten, naast de optimalisatie van hun inkoop.

Met het hoofdkantoor in Radnor, Pennsylvania (VS) had VWR International LLC wereldwijd een omzet van meer dan $ 4,1 miljard in 2013."

VWR en Micropia

"VWR's visie is eenvoudig: 'We Enable Science'. Onze missie is om de vooruitgang van de wetenschap over de hele wereld mogelijk te maken. Daarom is VWR bijzonder trots een bijdrage te kunnen leveren aan Micropia, dé plek waar de wetenschap en een breed publiek samen komen. Door de educatie van jonge mensen over microben en hun toepassingen, wordt een nieuwe generatie enthousiast gemaakt voor de wetenschap. Samen met Micropia maken wij op die manier wetenschap mogelijk!"