S+B

"Onderzoek vraagt om een moderne, gebruiksvriendelijke werkomgeving. Een laboratorium of practicumlokaal op maat dat helemaal aansluit op het werk en de wensen van gebruikers."

"En met nét even die praktische oplossing waar zij zelf misschien nog niet aan hadden gedacht. S+B maakt het, van het allereerste concept tot de laatste stekker in het stopcontact.

Iedereen kan een rechte tafel maken. Het motto van S+B is echter: innoveren in plaats van kopiëren. Dat betekent dat je qua vorm steeds opnieuw het wiel moet uitvinden. In tal van ziekenhuizen, laboratoria, bedrijven en (hogere) onderwijsinstellingen leidde dat al tot innovatieve labinrichtingen.

S+B werkt uitsluitend met hoogwaarde materialen, waaronder het uiterst duurzame Corian®, dat in elke kleur vervaardigd kan worden. Dat maakt de inrichtingen van S+B ook nog eens bijzonder aantrekkelijk. Niet voor niets werkt S+B graag nauw samen met zijn gebruikers. Niemand weet tenslotte beter aan welke eisen zijn of haar ideale lab moet voldoen. De gebruikers zorgen voor de wensen, S+B voor de expertise."