Philips Signage Solutions

Philips Signage Solutions leverde een waardevolle bijdrage aan de realisatie van Micropia.

"Wij zijn trots om samen met Micropia de microben die te klein zijn om met het blote oog te zien, zichtbaar te maken voor het grote publiek op een imposante videowall. Hiermee hopen wij een bijdrage te leveren aan het educatieve karakter van Micropia. Tevens is het een eer om een prachtig monumentaal gebouw aan te vullen met één van de meest geavanceerde technologieën uit het Philips Signage Solutions portfolio.

Innovatie en een benadering waarbij de mens en natuur centraal staan zijn belangrijke kernwaarden van het Philips merk. Nieuwe technologieën ontwikkelen die echt een verschil maken voor onze klanten en hun omgeving. Wij zijn van mening dat we hiervoor heel precies moeten begrijpen wat mensen graag willen en nodig hebben. Diezelfde betrokkenheid en gedrevenheid tot volmaken zien wij ook bij Artis en dit heeft ons nader tot elkaar gebracht in de totstandkoming van Micropia, het eerste museum ter wereld gewijd aan micro-organismen.

Micropia is een fantastische toevoeging voor ARTIS, waar wetenschap en dagelijks leven samenkomen, en is voor ons een plaats waar ruimte is om te ondernemen. Een prachtig innovatief affiche waar Philips Signage Solutions graag haar merk aan verbindt."

Philips Signage Solutions

Philips Signage Solutions wordt aangestuurd door MMD, een volledige dochteronderneming van TPV, en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD, marktleider in technologie, brengt wereldwijd exclusief professionele Philips schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door haar snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met een Europees hoofdkantoor in Amsterdam en werkt via haar netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en ontwikkelingcentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan en Amsterdam.